torsdag 10 december 2009

I was broken - Robert Pattinson

The best combo ;)

God kväll!


I was broken for a long time
but its over now, but its over now :)


Vilken dag det har varit, plugging 9 to 5 massa genus hit och patriarkat dit skönt att arbetet är i princip klart om man bortser från kompleteringen som kommer behöva skrivas.


Har tänkt lite på hur bra allt har flytit på den senaste tiden, inte bara skolan utan allt. 2 godkända kurser, underbar familj, underbara vänner, underbar allt helt enkelt! Tack alla för att ni finns och Mathilda du vet hur glad jag är för att jag har dig, du är helt enkelt bäst!
Språkresa på G kanske med fröken Mathilda, New York? Miami? Who knows! Kan bli helt galet kul, denna sommaren/våren kommer bli den bästa någonsin har jag på känn.
Snart är det helg igen! Det bli utgång på lördag antagligen! Jonathan frågade Mattypatty om vi ville hänga på och det låter ju inte helt fel. Sup ner konkurrenterna och få dom att avslöja sina hemligheter *onskefullt skratt* mohaahahaha!
Haha nä nu är det dags att sova, upp till Raini imorgon.
sleep tight

1 kommentar:

  1. HAHAHAH!! Söp ner honom gjorde vi men vart tog hemligheterna vägen xD Ja tror han blev för full för att komma ihåg :D Vi måste ha en träff du och jag och bestämma språkresa och 20 års fest :D Yaaaaaaaaay! Livet är lätt att leva när du finns i det :D <3 pusspusss /Mattte

    SvaraRadera