onsdag 14 april 2010

3 dagar kvaaar!

Sitter och lyssnar på nostalgi musik Steps - 5, 6, 7, 8
Har gjort en hel nostalgi lista på spotify, hehe.

Öppnade i morse sen fick jag sluta tidigt för jag, Evelina och Mamma drog till IKEA. Tanken var att vi skulle köpa en spegel och sånna "filmstjärne lampor" som man sätter runt, vi ska helt enkelt göra ett sminkbord. Men lamporna var slut så vi får nöja oss med det vi fått ihop och köpa lamporna nästa vecka.

Fick ett telefonsamtal från Odd Molly på väg från IKEA, spännande! Jag skickade in CV till dom för säkert någon månad sedan eftersom dom ska öppna på Freeport. Men deras hemsida var rätt krånglig så jag trodde inte riktigt att dom fått mitt mail. Men det visade sig att dom glömt av eller tappat bort mitt mail. Tyvärr så hade hon jag pratat med varit nere i Kungsbacka för att göra intervjuer så platserna var tillsatta men hon skulle spara mitt cv om något skulle komma upp i framtiden, kul! Roligt att höra att man har bra erfarenheter och meriter :)

Nää nu ska jag lägga mig på soffan är helt döööd efter gymmet! FÖRESTEN! Köpte vääärldens snyggaste skor idag (fick dom av mamma, tack) Ska har dom på lördag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar