söndag 2 maj 2010

Ingen vill veta vad du köpt din tröja!

HOOOOME AGAAAAIN!

Hallå alla, nu är jag back in Sweden! Helt otrolig vecka, funderar starkt på att flytta ner dit och jobba ett år eller så. Galet bra shopping där nere också. Bilder kommer innom kort på facebook, tar lite tid bara.. Har ögoninflamation så det är lite jobbigt att sitta vid datorn :P haha
Veckan har sett ut såhär ungefär:

Måndag var framme vid hotellet vid 18, lämnade väskorna och drog oss mot stan. Vi bodde ca 30 min från oxfordstreet i mitt gång tempo. Hotellet låg på en gata ovanför kensington gardens vilket är en park som hänger ihop med hyde park. Underbart väder också! Man kunde gå i shorts och linne.

Tisdag vaknade tidigt och var jätte shopping sugna! Så vi gick i stan i säkert 7 timmar, vi shoppade på oxford-, carnaby- och regentstreet sprang lite tvärgator i soho också. Var på Hamleys, 5 våningar med leksaker passade mig och Mathilda perfekt :)

Onsdag tanken var att vi skulle ägna dagen åt sightseeing eller worth-seeing.. haha. Så vi gick bort till buckingham palace och kom perfekt i tid för att se ett vaktbyte. Grymt mycket pampigare än ett vaktbyte i Stockholm. Sen drog vi till themsen och kollade in london eye och bigben. Efter det åkte vi till Harrods som hade en juicy couture butik! Köpte ett par byxor till min dress. Sen spenderade vi större delen av dagen i hyde park och leta efter ett stall, fick hjälp av en engelsman som vi inte blev av med.. haha

Torsdag Gick runt på stan, träffade en svensk makeup artisit från piteå som tipsade om oss vart vi skulle ut och parta. Hon erbjöd sig att fixa vårat party smink också. Hon berättade också om ett köpcentrum som hette westfield som var europas största. På kvällen gick vi på grease musikalen gryyym! Älskar Grease.

Fredag tog tunnelbanan till Westfield, sjuuukt stort. Man gick ju vilse! kostade visst 1,7 miljader pund att bygga..efter det drog vi till den svenska tjejen och blev sminkade.. vilket också ledde til att jag fick ögoninflammation senare hehe. På kvällen drog vi till The Road House vilket var en klubb som var inredd i route 66 tema med live band, roligt folk, goda + billiga drinkar (halva priset mot sverige)

Lördag liten stund på stan sen fick vi dra oss mot paddington för att ta tåget till heathrow.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar